Virtuele dataroom: bescherm je werk met informatie | Virtual data room

Hoe werk jullie met commerciële of vertrouwelijke informatie? Zijn het ongetwijfeld opgeslagen? Percentage je jullie op dezelfde veilige wijze met partners, potentiële investeerders? Zelfs absoluut klein datalek is gratis alleen dezelfde bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jullie winstgevendheid. De publicatie ofwel ongeoorloofd gebruiken van tot een percentage van de aankondiging heeft dus negatieve invloed deals, productlanceringen op jouw markt. Plus hoe verder uw aangelegenheid zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen aan dit karwij zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat niets alleen garant voor dezelfde veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook ervoor de opslag van dossiers en de efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

datasite

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn absoluut moderne ontwikkeling die zijn gemaakt volgens internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen de betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt zeker speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens bij versleutelen. Het is belangrijk dit zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van de gecodeerde informatie zelf.

Allemaal documenten dit u uploadt naar jouw virtuele kantoor gaan niets verloren of worden niet vernietigd. Dit alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaat het automatisch scannen van virussen. Hiervoor heeft u geen speciale software nodig, alle documenten worden zonder moeite gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dit gebruikers dit het nodig hebben. De heeft maximale controle door het vermogen van de gebruiker om aan bestanden erbij werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, beluisteren, downloaden, afdrukken en langer. U kunt de toegang ook aan adres alsof tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is alsmede de moeite waard om te zeggen dat u altijd alles weet met het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verlenen gedetailleerde rapporten van allemaal gebruikerssessies. Dit garandeert gratis alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te doorzien welke componenten van de dossiers potentiële vrouwen het meest interesseren, het is erg beter vanwege u voor te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de evolutie is langere dan keer bevestigd. Ten eerste bewerken virtuele datarooms effectief in de markt. Omvangrijke internationale bedrijven gebruiken dit product al lang. Ten tweede heeft de ontwikkeling vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Eerste service plus 24/7 technische ondersteuning

dataroomservices zijn gratis alleen absoluut betrouwbaar plus beproefd artikel, maar overigens een hoogwaardige, klantgerichte service. U moet gaan altijd aanraking opnemen betreffende de technische ondersteuningsdienst, met 15 minuten het antwoord op de vertel vinden en communiceren op een ervoor u geschikte taal.

Daarnaast kun het een maand gratis behandeling maken van uw . Ervaar zelve het gemak en u effectiviteit van deze technische oplossing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *